linkedInFacebookInstagramHouzz

Torbens boligsalg

Styling betød et succesfuldt salg

Torben Andersen fortæller:

Sidst i juni måned satte vi min afdødes mors lejlighed til salg. Den var nymalet med ældre originalt køkken og badeværelse. I de første 2 måneder var der i gennemsnit 81 visninger om ugen på annoncen. Der kom ingen til åbent hus, selvom det blev af holdt hver weekend.

Efter rådføring med vores ejendomsmægler kontaktede vi Karina Elm for at få en styling af lejligheden. Stylingen blev lavet inden for få dage og der blev taget nye professionelle billeder. Lejligheden lignede nu noget fra "Bo Bedre" og der var kommet "sjæl" i boligen.
 
Ejendomsmægleren var sikker på at stylingen ville give meget mere opmærksomhed omkring vores annoncering. Det må jeg efterfølgende give hende ret i. Antallet af visninger på annoncen steg til 161 om ugen i gennemsnit. Der begyndte at komme kunder til åbent hus. Flere sagde at boligen så lækker ud og at de ikke kunne forstå at lejligheden ikke allerede var solgt.

Efter 4 uger med styling blev lejligheden solgt. Samarbejdet med Karina Elm har været meget tilfredsstillende og jeg er ikke i tvivl om at stylingen var den rigtige beslutning for at få et succesfuldt salg.
 
Ålsgårde. Solgt september 2010.


Sådan stod boligen først præsenteret. INGEN kom på fremvisning og dermed heller ingen bud.

Tinghøjvej 40, 9. 1. , 2860 Søborg 024


   
Sådan blev boligen på 9. etage i Søborg solgt i løbet af en måned. Pris kr. 6.000,- inkl. moms.

11