linkedInFacebookInstagramHouzz

Kundeudtalelser

Kunderne elsker In-BoligStyling fordi det virker

Fuld styling i Søborg

Sidst i juni måned satte vi min afdøde mors lejlighed til salg. Den var nymalet med ældre originalt køkken og badeværelse. I de første 2 måneder var der i gennemsnit 81 visninger om ugen på annoncen. Der kom ingen til åbent hus, selvom det blev af holdt hver weekend.
Efter rådføring med vores ejendomsmægler kontaktede vi Karina Elm for at få en styling af lejligheden. Stylingen blev lavet inden for få dage og der blev taget nye professionelle billeder. Lejligheden lignede nu noget fra Bo Bedre og der var kommet "sjæl" i boligen.
 
Ejendomsmægleren var sikker på at stylingen ville give meget mere opmærksomhed omkring vores annoncering. Det må jeg efterfølgende give hende ret i. Antallet af visninger på annoncen steg til 161 om ugen i gennemsnit. Der begyndte at komme kunder til åbent hus. Flere sagde at boligen så lækker ud og at de ikke kunne forstå at lejligheden ikke allerede var solgt.

Efter 4 uger med styling blev lejligheden solgt. Samarbejdet med Karina Elm har været meget tilfredsstillende og jeg er ikke i tvivl om at stylingen var den rigtige beslutning for at få et succesfuldt salg.

Torben Andersen

Fuld styling i Tordenskjoldsgade, København K

Styling af lejligheden har gjort at den på blot 2 uger blev solgt til den udbudte pris. Stylingen skabte enorm køberinteresse med mange interesserede ved hver 'åbent hus'-arrangement. Lejlighedens potentiale kom virkelig til udtryk ved den simple og unikke indretning. Overordnet set har stylingen af lejligheden været et effektivt redskab til at få lejligheden solgt, og afgjort pengene værd.

Kristoffer Schou

Andelslejlighed i Søborg

Netop som den økonomiske afmatning tog fart flyttede min far på plejehjem og hans andelslejlighed i Søborg skulle sælges. Jeg troede, fejlagtigt skulle det vise sig, at det ville være et aktiv hvis lejligheden stod nymalet og tom – indflytningsklar. Den så virkelig alt for tom ud og det hjalp meget på indtrykket da jeg fulgte rådet om at lade Karina Elm foretage en let møblering. Især på billeder tog den sig venlig og moderne ud og jeg er overbevist om, at det beboede indtryk var stærkt medvirkende til at jeg omsider fik solgt herligheden.

Jette Mathiasen

Rækkehus i Taarbæk

Karina Elm indrettede vores tomme rækkehus i Taarbæk både smagfuldt og effektivt, således at det var tiltrækkende både i annoncering og ved fremvisning.

Tomas Hansen

Fuld styling af villa i Birkerød

In-boligstyling har for mig, forvandlet et tomt hus til et hus med liv og sjæl. Karina har et godt øje for hvad der skal til, og arbejder ihærdigt og kreativt for at frembringe det ønskede resultat.

Ole Steen Hansen

Fuld styling af villa i Klampenborg

Vi har været meget tilfredse med dit arbejde. Dels er der kommet nogle meget flotte billeder ud af det, som har bevirket, at der er kommet mange til fremvisningerne selv i disse krisetider. Derudover har det givet meget til huset under fremvisningerne og der er mange kunder, der har kommeteret indretningen positivt og begejstert.

Lisbeth Ottesen

Medium styling af villalejlighed i København NV.

Vi var meget tilfredse med dit arbejde i forbindelse med salg af vores ejendom på Fordresgårdvej, vi er sikker på at din indretning var med til at vi fik solgt huset så hurtigt, i den dårlig tid. Så vi har kun positive ting at sige.

Jane Yde