linkedInFacebookInstagramHouzz

Historien om Kristoffers boligsalg

Sådan blev boligen solgt på 14 dage

Da Kristoffer skulle sælge sin andelslejlighed, gik han til en ejendomsmægler. Boligen blev fotograferet, lagt ud på nettet og Kristoffer ventede og ventede... Han ventede faktisk i hele 8 måneder. Det eneste han havde opnåede imens han ventede, var de månedlige udgifter på den fraflyttede bolig, samt et enkelt bud på 200.000 kr. under udbudspris. Kristoffer valgte til sidst at skifte mægler.

Den ny mægler der kom på banen, anbefalede ham at ”style” boligen. Den noget skeptiske Kristoffer tøvede... Skulle han nu punge ud med endnu flere penge? Og hvad mente denne mægler med at en attraktiv bolig tiltrækker købernes opmærksomhed –og dermed fremmer salget –kunne det nu også være rigtigt?
Kristoffer lod sig dog alligevel overbevise om at noget måtte gøres, for at få gang i salget, ihvetfald hvis han ville opnå en god pris og et hurtigere salg –og det ville han jo gerne. Han lod In-BoligStyling indrette lejligheden og nye billeder af boligen blev lagt ud på nettet.

Der gik ikke længe inden de første intersserede købere meldte sig og flere fulgte efter, faktisk kom der nu et rend af mennesker der ønskede at se på Kristoffers lejlighed, på akkurat den samme bolig som ingen interesserede sig for, bare få uger forinden.

Kristoffer troede ikke sine egne øre, da han i løbet af 14 dage opnåede fire bud, hvoraf to af dem, var til den oprindelige udbudspris, hele 200.000 kr. mere end det han tidligere havde fået tilbudt og så havde det kun kostet ham 8.450 kr. at få stylet alle 117 kvm på fjerde etage inkl. moms og leje af inventaret i 14 dage.
Kristoffer kunne ånde lettet op...

Men tænk nu hvis Kristoffer havde valgt en sådan boligpræsentation fra starten af...

Dette er en sand historie og dette er Kristoffer Schous egen udtalelse:

Styling af lejligheden har gjort at den på blot 2 uger blev solgt til den udbudte pris. Stylingen skabte enorm køberinteresse med mange interesserede ved hver 'åbent hus'-arrangement. Lejlighedens potentiale kom virkelig til udtryk ved den simple og unikke indretning. Overordnet set har stylingen af lejligheden været et effektivt redskab til at få lejligheden solgt, og afgjort pengene værd.

 

Solgt august 2010


Sådan stod boligen til salg i 8 måneder. Bud: 1.700.000 kr.

Tordenskjoldsgade stue før

 

Sådan blev boligen solgt på 14 dage. Bud: 1.898.000 kr.

Tordenskjoldsgade stue efter