linkedInFacebookInstagramHouzz

Vinder af ”Best Of Houzz 2019”

PRESSEMEDDELSELSE

Hørsholm, 1. marts 2019

In-Bolig Styling vinder Houzz-prisen ”Best Of Service 2019"

Over 40 millioner unikke brugere har nomineret de bedste eksperter inden for boligindretning, design og renovering i hele verden

In-Bolig Styling har vundet “Best of Service” på Houzz®, som er ledende platform inden for boligdesign, inspirerende interiør og kreative idéer til hjemmet.

Som førende danske boligindretningsfirma med fokus på boligsalg har In-Bolig Styling siden 2007 hjulpet boligsælgere med at få boligen bedre solgt. Nu er In-Bolig Styling’s side på Houzz.dk blevet udvalgt til denne udmærkelse blandt mere end 2,1 million aktive eksperter inden for boligindretning, -design og -renovering af de 40 millioner månedlige brugere, som udgør det internationale Houzz-fællesskab.

Om Houzz-prisen

“Best of Houzz” priserne uddeles hvert år inden for tre forskellige kategorier: Design, Service og Fotografi. Vindere af Service-prisen er baseret på flere faktorer, herunder antallet og kvaliteten af kundeanmeldelser, de har modtaget i 2018.

In-boligstyling – når boligen skal sælges og ikke bare stå til salg

“Best of Houzz er en prestigefuld udmærkelse, som gives på baggrund af stemmer fra boligejere, der har anvendt boligeksperter inden for design, renovering og andre typer fagfolk til deres bolig projekter,” siger Kasper Iversen, redaktør på Houzz.dk.

“Vi glæder os over at kåre 2019-vinderne, som boligejerne har udvalgt som deres favoritter inden for boligdesign og bedste kundeoplevelse.”

Følg vinderen her: In-boligstyling på Houzz.dk

2019 IMG Houzzaward 1068X805

Om In-Bolig Styling ApS og indehaver Karina Elm

Karina er boligstylist og har været førende i det danske boligstyling-felt siden 2007, hvor hun startede virksomheden In-Bolig Styling ApS.

I dag tilbyder In-Bolig Styling professionel boligstyling på flere niveauer – til alle typer boliger i forbindelse med salg. Firmaet udlejer også møbler og design-interiør i forbindelse med opgaverne. Karina og hendes medarbejdere har erfaringer fra langt over tusind boligstylinger med sig. De ved, hvad der virker.

Virksomheden har hjulpet tilfredse kunder over det meste af Danmark. Kontakt Karina Elm for uforpligtende tilbud.

Du kan fange Karina på telefon +45 51 14 90 11, e-mail info@in-boligstyling.dk Du kan også se mere om vores boligstyling og boligsalg på www.in-boligstyling.dk.

Om Houzz

Houzz er den ledende platform inden for boligdesign, inspirerende interiør og kreative idéer til hjemmet. Platformen giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut - både via Houzz app’en og hjemmesiden. På verdensplan tilbyder Houzz mere end 15 mio. billeder inden for renovering og design af hjemmet og boligejere, boligdesign-entusiaster og boligeksperter kan møde hinanden herigennem og finde inspiration. Hovedkontoret er baseret i Palo Alto i Californien, men Houzz har også kontorer i London, Berlin, Sydney, Moskva og Tokyo. Houzz er et registreret varemærke tilhørende Houzz Inc. verden over. For mere information besøg houzz.dk.