linkedInFacebookInstagramHouzz

Privatlivspolitik og Cookies

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder både cookies som in-boligstyling.dk som udgiver selv administrerer og dels også cookies fra tredjeparter. Sådanne cookies kan aktiveres i varierende omfang. Link: Se oversigt over, hvilke udgiver- samt tredjeparts-cookies ,der pt. bruges på in-boligstyling.dk, deres formål og hvor længe før de udløber, hvis ikke du selv sletter dem. Listen opdateres løbende.

Liste over Cookies der eventuelt vil blive aktiveret under brug af vores hjemmeside:

Navn

Udbyder

Formål

     Udløb

ASP.NET_SessionId

valeo.dk (webhost)

Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af Microsofts ASP.NET Application, som er et rammeværktøj der bruges til at bygge websites.

   Session

MCPopupClosed

mailchimp.com (e-mail marketing og nyhedsbrev-system)

valeo.dk (webhost)

in-boligstyling.dk

Registrerer at et pop-up vindue er blevet lukket af den besøgende.

   1 år

cookiesDirective

Registrerer brugerens accept af brug af cookies

_ga

google.com/analytics (data-analyse-system)

valeo.dk

in-boligstyling.dk

Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge hvordan websitet bruges.

   2 år

_gid

google.com/analytics (data-analyse-system)

valeo.dk (webhost)

in-boligstyling.dk

Registrerer om siden er besøgt tidligere samme dag. Gør det muligt for Google Analytics at tælle hvor mange unike besøgende der har været en given dag.

   1 dag

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller selv indtaster dine data via formularer på websitet.

Typisk og specifik information om vores indsamling af data

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og lignende.

Specifikt vil dette være i forbindelse med oprettelse af et e-mail abonnement eller en kontakt-formular, du udfylder for at sende os en besked. Ved brug af vores online ’prisberegner’ gemmer vi ikke de data du indtaster efter du har afsluttet sessionen (klikker videre til en anden side eller lukker dit browservindue).

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Karina Elm, info@in-boligstyling.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Logoform18 Webtag18

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

In-Bolig Styling ApS
Stampevej 17B
2970 Hørsholm
Telefon: 51 14 90 11
info@in-boligstyling.dk